Home

Welkom op je website van Harmonie Vlijt en Eendracht. Op deze website kunt u meer informatie vinden over de harmonie, waaronder: het ontstaan, het bestuur, contact gegevens maar belangrijker nog de projecten, concerten en evenementen.

Tijdens de concerten verbinden we onze passie voor muziek met het publiek. Repeteren is leuk om te doen, maar samen werken aan een project of concert is veel leuker.

 • Samen meer muziek maken?!

  Verder na het muziekproject Tutti?

  Dit kan in 7 muziekworkshops vanaf 16 mei tot en met 27 juni van 18.30 tot 19.00u in de theaterzaal van de Boodschap onder leiding van onze dirigent Egon Smit en samen met leden van het opleidingsorkest! Deze serie workshops wordt afgesloten met een slotoptreden op donderdagavond 4 juli op het Wilhelminaplein, samen met het opleidingsorkest. Het Groot Orkest speelt die avond ook.

  Iedereen kan zich inschrijven. Het is niet erg als je workshops voor de ‘Doe Maar Mee band‘ hebt gemist. Ook ouders kunnen zich inschrijven!

  Aanmelden doe je door een mail te sturen naar secretaris@vlijteneendracht.nl onder vermelding van je naam, leeftijd en telefoonnummer en dat je mee wil doen aan “Samen meer muziek maken”.

  Nóg meer muziek leren maken?

  Wil je een instrument verder leren bespelen dan kun je een beginnerscursus volgen bij één van de docenten die zich verbonden hebben aan onze harmonie. Op www.vlijteneendracht.nl/opleidingen/ vind je meer informatie hierover.
  Als je via de harmonie een beginnerscursus volgt, krijg je 30% korting op het lesgeld. Voor kinderen uit gezinnen met een krappe portemonnee heeft de gemeente een extra subsidie: de meedoenregeling.

Agenda

Aankomende evenementen

Contact

Als u meer informatie wilt over Harmonie Vlijt en Eendracht, neem dan contact op via: info@harmonievlijteneendracht.nl

Voorzitter

Penningmeester

Secretaris

Muzikale activiteiten

A-muzikale activiteiten

Karin Vos

Kees Bloemsaat

Bob Sikkema

Jeroen Wouters

Ger van Rosmalen

voorzitter@vlijteneendracht.nl

penningmeester@vlijteneendracht.nl

secretaris@vlijteneendracht.nl

jpcwouters72@gmail.com

gvr220258@hetnet.nl