Categories: Nieuws
      Date: Mar 30, 2018
     Title: Boekenmarkt 7 april 2018
Onze boeken- en platenmarkt is intussen een begrip in Rijen en verre omgeving. Harmonie “Vlijt & Eendracht” in Rijen heeft inmiddels meer dan 10.000 boeken op de plank staan, netjes gerubriceerd naar categorie: romans, trillers, literatuur, oorlog, reizen en landen, religie, wetenschap, economie, hobby, enz. De kinderboeken zijn verhuisd en zijn overzichtelijker gerangschikt. U vindt er zeker iets van uw gading tussen.

Voor € 1,- per boek kunt u zoveel boeken uitzoeken als u wilt. Tevens hebben we voor dezelfde prijs ook duizenden LP’s, EP's en CD's van allerlei genres. Op zaterdag 7 april a.s. is onze markt weer geopend van 9.00 tot 17.00 uur aan de Hoeksestraat 3 in Rijen, achter de dierenweide.

Ook kunnen wij natuurlijk steeds aanvulling van boeken en platen gebruiken. Indien u, misschien tijdens de voorjaarsopruiming, uw boekenkast of zolder wilt opruimen zijn wij gaarne bereid u daarbij te helpen. U mag deze natuurlijk ook op 7 april meebrengen.

Meer informatie over het initiatief achter de boekenmarkt en het aanleveren van boeken, vindt u onder het tabblad 'Boekenmarkt' op de homepagina van onze website.

Hartelijk dank en hopelijk tot 7 april a.s!