Nieuws

May 28, 2018

9 juni 2018 BOEKENMARKT


Wat is er met deze warme temperaturen nou beter dan onder het genot van een verkoelend drankje plaats te nemen in de tuin, op het balkon of zelfs op het strand en lekker weg te duiken in een heerlijk goed boek? Geen boek om te lezen? Dan hebben wij goed nieuws!

Ingezonden door: webmaster
Op zaterdag 9 juni zal de ruimte met duizenden boeken weer open worden gesteld voor het publiek. V&E gebruikt de inkomsten uit de boekenmarkt om te kunnen blijven investeren in de in- en doorstroom binnen de vereniging en om uitdagende projecten te kunnen organiseren. 
Vrijwilligers hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan het inzamelen, sorteren en rangschikken van vele nieuwe boeken. Van kinderboeken tot aan kookboeken; er is in elk genre van A tot Z wel iets aanwezig. Voor slechts € 1,- per stuk kunt u zoveel boeken als dat u kunt dragen meenemen. Naast de zeer diverse boekencollectie, zijn er ook duizenden LP's van allerlei genres voor € 1,- per stuk te verkrijgen. 
De boekenmarkt vindt plaats op zaterdag 9 juni, van 09.00 tot 17.00 uur aan de Hoeksestraat 3. Voor degenen die het nog niet kennen; de ruimte bevindt zich achter de dierenweide. 
Wij kunnen te allen tijde aanvulling van boeken en platen gebruiken. Mocht u nog iets thuis hebben staan waar u niets meer mee doet en ons hier blij mee wilt maken, kijk dan even op onze website voor de mogelijkheden om deze te schenken. U mag deze natuurlijk ook op 9 juni meebrengen. Graag tot dan!