Nieuws

Oct 3, 2017

Drukke tijden voor V&E


Zowel het opleidingsorkest als het groot orkest zijn in voorbereiding van verschillende activiteiten, van concerten tot verschillende markten.
Ingezonden door: webmaster

In september is de laatste boekenmarkt van dit jaar weer een groot succes geworden. Door de goede voorbereiding van vrijwilligers van binnen en buiten het orkest, werden er weer vele bezoekers ontvangen op de boekenmarkt in de Hoeksestraat. Volgend jaar zullen er weer verschillende data geprikt worden waarop u weer van harte welkom bent.

Het opleidingsorkest is druk bezig met de voorbereidingen voor het concert in samenwerking met Euterpe. Om zich nog eens extra te verdiepen in de muziek, hebben zij pasgeleden een leerzame workshop gehad. Het was een drukke maar zeker ook een gezellige ochtend geworden.

Terwijl er achter de schermen hard gewerkt wordt aan het vinden van een nieuwe dirigent, is het groot orkest onder leiding van Robert van Enschot hard aan het werken voor het aankomend concert. Dit concert zal in het thema staan van Halloween. Op zondag 29 oktober om 14.30 uur kunt u komen genieten van de verschillende spookachtige klanken die u in de sfeer van Halloween zal brengen, dit allemaal met medewerkering van Theaterschool Babzz.

Naast deze muzikale activiteiten kunt u ons ook op andere plaatsen tegenkomen. Zo zijn wij zaterdag 7 oktober te vinden in het winkelcentrum. Hier staan we met een kraampje waar u verschillende instrumenten uit kunt komen proberen. U kunt ons tijdens deze dag steunen door de zetjes van de Albert Heijn aan ons te schenken. Natuurlijk zijn we ook weer te vinden op de jaarmarkt van Rijen op dinsdag 17 oktober. Zoals u ziet, zijn we als vereniging momenteel volop in beweging. Heeft u interesse in muziek maken en zoekt u nog een vereniging, kom vooral dan eens een kijkje nemen bij een van bovenstaande activiteiten. U kunt ook terecht op onze website www.vlijteneendracht.nl of op onze repetitieavond in de Boodschap op donderdagavond om 20.00 uur.

Tot snel!