Nieuws

Oct 17, 2016

Geslaagd Duits oktoberconcert van V&E m.m.v. EMM


Afgelopen zondag was het tijd voor V&E om het traditionele kermismatinee in een andere vorm te gieten. Hierbij was de keuze gevallen op een Duits oktoberconcert.
Ingezonden door: webmaster

De zaal was ingericht met lange tafels en de bierpullen stonden op de bar te wachten om gevuld te worden. Het publiek stroomde binnen; ondanks de nieuwe locatie wist het publiek ons te vinden en zat de zaal helemaal vol.

Dit jaar was er weer een muzikale samenwerking gezocht met EMM. Het publiek mocht zich om de twee nummers omdraaien om naar de beiden orkesten te luisteren. V&E en EMM zaten namelijk tegenover elkaar in de zaal.

Na een spetterende opening met absolute crossover door V&E was de zaal warm gemaakt voor een Duitse middag. Er volgde verschillende marsen, polka’s en andere Duits-gerelateerde muziek. Voor de Klarinetten Muckl waren zelfs twee klarinettisten van V&E speciaal omgekleed om de Duitse sfeer met een komische noot neer te zetten. Dit werd door het publiek gewaardeerd.

Tot slot werd door beide verenigingen samen de Tritsch Tratsch polka gespeeld en werd er nog lang nagepraat onder het genot van de grote pullen bier.

Via deze weg willen we EMM nogmaals bedanken voor hun gezellige en muzikale bijdrage aan dit Duits oktoberconcert.

Wilt u V&E sponsoren? Denkt u dan aan ons bij het boodschappen doen bij de Albert Heijn. De harmonie is blij met alle zetjes!