Nieuws

Sep 5, 2016

Nieuwe en frisse start 2016-2017


Na een vakantieperiode van 6 weken is het ook voor de harmonie weer tijd om aan de slag te gaan. De instrumenten komen weer uit de koffers om samen weer te gaan repeteren en te gaan werken aan mooie muziekstukken.

Ingezonden door: webmaster

Dit jaar is er ook een andere nieuwe start voor de harmonie. Naar 140 jaar repeteren bij ‘t Boerke is de harmonie genoodzaakt geweest om een andere locatie te zoeken. En dit is gelukt! Vanaf heden zullen wij gaan repeteren in de Cultureel centrum De Boodschap. Wij zijn blij dat we hier met open armen worden ontvangen zodat we op donderdagavond kunnen blijven repeteren.

De komende maanden zullen wij daar onze plaats gaan proberen te vinden en met elkaar verder bouwen aan een gezellige, muzikale vereniging. Zo kunnen wij u blijven uitnodigen voor afwisselende concerten. Houd u hiervoor zeker de diverse media in de gaten. Wij houden u op de hoogte.

Heeft u interesse in onze vereniging, bespeelt  u een instrument of wilt u of uw kind het graag leren? U bent altijd van harte welkom bij de repetities . Het opleidingsorkest repeteert op donderdagavond om 18.45 uur en het groot orkest om 20.00 uur. Let op, vanaf donderdag 8 september a.s.dus niet meer bij 't Boerke maar bij CC De Boodschap.