Nieuws

Jul 18, 2016

Zomeravondconcert 21 juli a.s.


De zomer is eindelijk echt begonnen en dat betekent dat de vakantieperiode in zicht komt. Ter afsluiting van het muzikaal seizoen organiseert V&E een zomeravondconcert. Dit concert zal plaatsvinden op donderdag 21 juli a.s. om 19.30 uur op het Wilhelminaplein bij SMAAK in Rijen.

Ingezonden door: webmaster

Onder het genot van een drankje kunt u op het terras heerlijk genieten van de laatste muzikale klanken van V&E vóór de zomervakantie. Tijdens dit optreden zullen het opleidingsorkest en het harmonieorkest vele verschillende lichte muziekwerken ten gehore brengen. Het opleidingsorkest zal een aantal nummers van diverse films en actuele popmuziek voor u spelen zoals Dynamite, Let it Go, Pirates of the Caribbean en Best day of my Life. Het harmonieorkest zal een aantal werken spelen waaronder medleys van bekende films en bekende artiesten. Een kleine greep van de nummers uit het programma van het harmonieorkest; The Mask of Zorro, The Lion King, Peter Maffay! en Une Belle Histoire.

Aangezien de zomers in Nederland niet altijd voorspelbaar zijn qua weer, zal het zomeravondconcert onder voorbehoud plaatsvinden bij SMAAK op het Wilhelminaplein. Indien de weersverwachtingen wijzigen in regenbuien, zal de locatie worden gewijzigd. Wanneer dit het geval is, kunt u dit aanstaande donderdagmiddag terugvinden op onze website www.vlijteneendracht.nl.

Wij hopen u te mogen begroeten tijdens de afsluiting van ons muzikale seizoen 2015-2016.