Nieuws

Mar 9, 2015

Boekenmarkt 4 april


Op zaterdag 4 april a.s. is onze markt weer geopend van 9.00 tot 17.00 uur aan de Hoeksestraat in Rijen, achter de dierenweide, u kunt het niet missen!

De opbrengst van de markt is geheel bestemd voor Harmonie “Vlijt & Eendracht”. Met teruglopende sponsoring en donaties hebben wij dit geld hard nodig om onze harmonie en opleidingen blijvend te kunnen financieren.

Ingezonden door: webmaster

Harmonie “Vlijt & Eendracht” in Rijen heeft inmiddels meer dan 10.000 boeken op de plank staan, netjes gerubriceerd naar categorie: romans, trillers, literatuur, oorlog, vakantie en landen, religie, wetenschap, economie, hobby, etc. Ook de kinderboeken zijn ruim vertegenwoordigd. Zo staat er bijvoorbeeld de gehele collectie van Konsalik. U vindt er zeker iets van uw gading tussen. Er staan diverse nieuwe boeken tussen die nog in de verpakking zitten. Voor één euro per boek kunt u van alles uitzoeken. Daarnaast hebben wij op onze markt duizenden LP’s van allerlei genres. Ook deze mag u voor één euro per stuk uitkiezen.

Natuurlijk kunnen wij altijd aanvulling van boeken en platen gebruiken. Indien u, misschien tijdens de voorjaarsopruiming, uw boekenkast of zolder wilt opruimen zijn wij gaarne bereid u daarbij te helpen en boeken en platen bij u op te halen. Belt u dan even naar Ad de Hoon, telefoonnummer 06-20942491. U mag deze natuurlijk ook op 4 april meebrengen.

De volgende marktdagen zijn: 20 juni en 26 september 2015.

Hartelijk dank en hopelijk zien wij u op 4 april a.s.