Nieuws

Mar 23, 2014

De lente staat voor de deur


Met een heerlijk voorjaarszonnetje en dagen die steeds langer worden, is het alweer tijd voor de lente. V&E zit hierbij natuurlijk niet stil; ook wij zijn in volle voorbereiding.

Ingezonden door: webmaster

Na een spectaculaire rondreis door de tijd van musical melodie├źn, welke we overigens op de Culture Avond nog eens dunnetjes over hebben gedaan, is het alweer tijd om ons voor te bereiden op de activiteiten die komen gaan. Allereerst is er de succesvolle boekenmarkt, waar op 29 maart weer een aantal vrijwilligers voor u klaarstaan om u te helpen bij het zoeken naar dat ene boek of die ene plaat. Laat deze kans zeker niet voorbij gaan; er is voor ieder wat wils tegen een zeer aantrekkelijke prijs, dus het is absoluut de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen.

Vervolgens is het de beurt aan het opleidingsorkest om wat technische kennis op te doen tijdens de workshop die speciaal voor deze leden georganiseerd wordt. Ze sluiten rond 14.30 uur af met een gezamenlijk concertje; een mooie kans om te zien wat ze deze dag zoal bij hebben geleerd.

Ter afsluiting van de maand april kan het, geheel vernieuwde, gebeuren rondom Koningsdag natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan. Samen met harmonie Sint Cecilia uit Gilze zullen we in de Schakel een leuk stukje muziek ten gehore brengen aan alle gedecoreerden en aanverwanten.

Kortom, april is weer een leuke en drukke maand voor V&E waarbij we u vast wel ergens tegenkomen.
Graag tot snel!